Kick the diamonds down the road

Tisdagar är de bästa dagarna! Då är jag ensam i verkstan i princip hela dagen. Ni skulle veta hur skönt det är, det är helt galet. Man blir så bortskämd! Vill ni se mitt "schema"?


Såhär ser det ut i datorn, men i verkligheten så sitter jag i verkstan hela tisdagarna i alla fall. Det finns ingen anledning till varför jag inte skulle göra det. Jag jobbar mycket hellre den tiden nu, blir klar med allt och tar lite extra dagar ledigt till våren istället.

Det jag läser som alltså inte sker i verkstan är Försäljning och Service och Kultur- och stilhistoria. Religion, som står med på mitt schema, går jag inte på. Jag har läst större delen av kursen men har inte slutbetyg i det så jag har kommit överens med läraren om att skriva ett par uppsatser så är det klart sen!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild