In my dream I see your smile

Hade det inte varit för att min kamera håller på att lagga sönder så hade ni nu fått en bild på en supergod tacopaj som vi har ätit ikväll, men tyvärr. Galet god blev den i alla fall trots att jag trodde att det skulle faila totalt i början när pajdegen bråkade med mig. Men det gick bra sen i alla fall!

Jaja, jag är lite less på min kamera i alla fall. Den får nämligen för sig att bilderna skall bli randiga, ibland. Jag har inte varit in och ändrat på några inställningar eller någonting, ibland blir bara bilderna randiga. Sjukt irriterande är det, speciellt som jag har börjat ta mer bilder nu. Men jag kommer i alla fall försöka, som sagt så fungerar det som det ska ibland. Vi får se om det löser, annars blir det lite kris för någon ny kamera har jag verkligen inte råd med just nu.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild