Define a way to stay alive


Fortsatte på femstensringen idag. Borrade hål där stenarna skall sitta, det var verkligen inte lätt skall ni veta. Fick löda igen och borra om flera gånger innan jag var tillräckligt nöjd. Förstår inte hur det kan vara så svårt att borra rakt.


Den här bilden är typ en av de ytterst få bilder som kommit ur min kamera som jag är nöjd med, tycker den är lite häftig. Här har jag i alla fall fräst runt hålen, för stenarna såklart.


Här har jag börjat fila ut klorna som kommer att hålla fast stenen och man börjar se hur den kommer att se ut när den är klar. Så det enda jag har kvar nu är att slipa, polera och sätta i stenar, tror jag i alla fall.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild