But still I hear those voices


Började på femstensringen idag.


Bockat och lött ihop.


Nu ser den ut såhär. Jag har börjat borra ut hål för fattningarna och det är inte lätt att få dem jämna, det kan jag lova. Men den blir så fin när den är klar!

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Jo faktiskt! Nej, jag vet inte om det har att göra med att du är uppvuxen i en storstad och inte ser det på samma sätt, eller att man helt enkelt är väldigt olika på det sättet...Fattar din och pojkvännens sits i alla fall. Är ju typ exakt den sitsen det är här! Vi bor olägligt till om vi ska fortsätta bo i Piteå ett tag. Men samtidigt vill vi ju flytta innan sommaren eller till sommaren, så är det då värt att flytta alltihopa? Väldigt svårt...

2011-09-13 @ 20:40:06
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild