And you may never learn

Fy så seg dag. Regnet har vräkt ner hela dagen i princip och jag har inte fått gjort någonting. Helt värdelös dag. Sista timmen spendera jag och Isa med att sitta vid fönstret och titta på byggarbetarna. Jag vet inte om jag har nämnt det i bloggen, men de håller på att bygga om skolan och utanför vår verkstad håller det på att byggas en ny byggnad. Så det arbetet följer vi med stor spänning.

Nu ska jag i alla fall spela Sims lite, om jag är snäll kanske ni får se lite bilder från det senare, och sen har vi tvättid också, så då blir det några vändor ner i källaren.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild