When you're beautiful enough



Vi sov som sagt hos mormor och morfar i lördags. De har ställt ner sina gamla sängar och fixat till i pannrummet och där inne brukar vi sova när vi är där. Längst in i hörnet, innanför bastun ligger det, supermysigt!

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: BloggMamman Lifestyleblogs.se

Ser riktigt mysigt ut :)

Ha en fin dag!

Kram

BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv

2011-10-03 @ 12:00:52
URL: http://bloggmamman.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Okej, nejmen det där är ju så individuellt. Jag tycker det är en kul social sak, men man behöver definitivt inte dricka alkohol för att kunna vara social! Vissa känner väl att dom har lättare för det då, och det kan väl stämma i viss mängd, men hos mig är då inte det problemet.



Varför jag tycker det är ganska lite att dricka var tredje helg (oftast med längre mellanrum trots allt) är för att åtminstone här i Piteå är det typ enda sysselsättningen för folk på helgerna! Sedan är ju hela rockers/metal genren de som partajar rätt hårt, vad jag har fått erfara. Kanske drar mest mot sleaze-hållet då, liksom 'live fast die young' 'party til you pass out', det där hatar jag. Och tyvärr ser ju borden ut sådär om man är 15 pers och varje person dricker minst 5 öl var. Men oja, utan alkohol klarar man sig :)

2011-10-03 @ 13:09:35
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Nejdå, jag förstår :) tycker du har en jättebra inställning. När man var yngre tyckte jag det var ännu värre. Liksom när man var 15 var det massa som skröt om hur mycket dom festade och 'dom däckade och mindes ingenting!!'. Usch vad jag hatade den skaran. Det är så jävulskt löjligt. Det pinsammaste är ju att folk i våran ålder nu + äldre fortfarande kan prata och skryta om det på det där sättet.



Men precis, du har helt rätt och jag dricker inte alls för att 'bli full'. Det kan absolut vara kul att vara lite berusad, som ett plus liksom. Men det är inte ett krav.

2011-10-03 @ 19:34:08
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild