One more time I fell that I'm alone

Åh, det är så otroligt skönt att gå upp lite tidigare än man behöver och bara kunna lalla runt och vara seg en stund på morgonen. Läsa bloggar i lugn och ro och bara njuta lite. Dessutom är ju det enda tiden jag är "ensam" nu för tiden, om man nu kan kalla det för det när pojkvännen ligger och halvsover tre meter bort.

Denna morgon har jag i alla fall avnjutit med en cappuccino med en sked choklad- och minthonung i. Fantastiskt gott! Vi köpte nämlingen (eller rättare sagt fick av mormor) två burkar smaksatt honung när vi var på Sötåsen i helgen, tänkte skriva mer om dem i eftermiddag!

Nu är jag laddad för en heldag i verkstan! Och jag som brukar ha koll insåg plötsligt att det är ju kanelbullensdag idag, får nog fjäska lite med Kent.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild