As you watch my world from the outside

Fick världens huvudvärk tidigare så jag halvsov på soffan ett tag och när jag vaknade till senare så hade Tobbe varit supergullig och lagat mat! Det blev pasta (såklart!) och lövbiff med någon sås som jag inte vet riktigt vad han hade i. Men gott var det!


Efter vi hade varit på Sötåsen i lördags så var mormor och morfar med förbi till lägenheten och hjälpte oss fylla frys och kyl lite. Bland annat fick vi en brieost, hemmagjord flädersaft, hjortron, kantareller, mormorskorv (har skrivit om det tidigare, en potatiskorv som mormor brukar göra), lövbiff och oxfilé!

Underbart och alltid kul när man får lite nytt i frysen som man kanske inte prioriterar att lägga matpengarna på annars. Oxfilén ska vi verkligen spara på till något speciellt tillfälle, lyx, lyx, lyx ju!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild