Math is more then formulas and equationsHittade den här i postfacket igår, trevligt värre. Nu måste jag bara vänta på att Tobbe kommer på lördag så kan vi nörda sen.

Jag blir helt salig när jag tittar på Numb3rs, jag vill också kunna räkna sådär. Det är så häftigt, titta på några tal och bara kunna se sambanden, skapa enorma ekvationer osv. osv. Men det kan jag inte, jag tror inte att jag hade kommit så långt om jag fortsatt läsa matte heller.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Det är ju det... Det låter ju skönt i alla fall! Men förstår att det är mycket flängandes fram och tillbaka för dig med. Och vad kul att han ska flytta till dig! Är det något han ska plugga i närheten eller så? :) Hälsar du ofta på dina föräldrar? Hade på något sätt varit enklare ifall mina föräldrar bodde två timmat bort eller så och att jag kände att det var lika bra att jag flyttade in med andreas så jag slipper åka så långt för att träffa honom. Men nu bor han liksom bara 20 min bort och då känns det inte lika logiskt..Men ni har inte funderat på att flytta till boden sen då?

2011-08-25 @ 12:08:23
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Jaha okej! I see :) Ja det låter ju smart, angående dina föräldrar och så. Jo men precis, det är ju så jag tänker ungefär. Och vi ska ju flytta ihop senast i december för då får vi förhoppningsvis flytta in i en lägenhet vi ligger bra till för att få. Men tiden här innan känns det som ett åkande fram och tillbaka... Men man får se hur saker blir!Jahaja, så du är sugen på kiruna? :) Eller utbildningen främst kanske.

2011-08-25 @ 19:49:55
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Nä men precis, bara mest så det känns nu :) Nej jag ska försöka med det... Och jag har pratat med mamma och om det och så och både hon och pappa är inställda på att jag håller på att flytta hemifrån så egentligen ska jag inte alls behöva känna press. Men jag är lite tokig i huvudet när det kommer till hur jag ska behandla andra, tror jag! haha.Jo okej, I see. Nä precis. Jahaja! Vad har du tänkt att stanna kvar och göra i så fall? :)

2011-08-25 @ 20:26:33
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Jo, I guess so! Ja det med press är ju aldrig bra. Och som du säger, oftast förväntar sig folk inte alls någonting speciellt av en egentligen :) Nejdå, det ska jag inte ;)Jaha okej! Låter ju jättespännande båda två. Är ju verkligen inte duktig med händerna och pyssel det minsta.. Men låter verkligen sjukt kul :) Roligt att ha ett sådant intresse!

2011-08-25 @ 20:40:51
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Nej precis. Det är illa! Folk liksom intalar en själv en sak, men inte ens det hjälper.Ja jag förstår det! Finns det gott om yrken inom smyckestillverkning då? Eller är det mycket att man startar upp eget eller? :)

2011-08-25 @ 20:51:12
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild