If I only had a heart, if I only had a heart

Såg på västnytt nyss där de pratade om att det måste bli mer kvinnonamn på gatorna. Hur ska världen någonsin kunna bli jämställd om kvinnor och män inte har lika många gatunamn var!?

Alltså, jag är verkligen för jämställdhet, självklart. Men ofta känns det som om vissa delar i kampen känns lite överdrivna. Jag har aldrig ens ägnat minsta lilla tanke till att det är fler män än kvinnor representerade i våra gatunamn. Allvarligt talet så känns det mest fånigt att sitta och räkna på det. Det måste finnas något vettigare man kan göra för jämställdheten? Eller?

Och om det inte finns det så tror jag att vi kan lägga ner kampen i ett par år tills vi kan göra något som faktiskt kommer att ge resultat...

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild