Hear that silent symphony

Usch, har varit fruktansvärt trött och lat idag. Jag hade allting klart för ett inlägg, bild och vad jag skulle skriva...det skulle bara skrivas ner. Men jag orkade inte så därför har ni inte fått något. Nu få ni i alla fall ett inlägg!

Trots tröttheten har det i alla fall blivit tvättat och lagats mormorskorv och potatismos, supergott! Mormorskorv heter det bara för att det är mormor som gör den, den är inte gjord på mormor, det hade bara varit hemskt. Nu är min supergulliga pojkvän nere på ica och köper chokladpudding till mig, bara för att jag har varit sugen på det i flera veckor utan att det har blivit av att jag fixat.

Igår skrev jag att jag skulle lägga upp bilder på mer presenter och här kommer en.


Parfymen Black XS som jag blev helt kär i på finlandsfärjan i somras. Inte helt förvånande så hade Janne och Julia köpt den till mig också, tack så mycket!

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild