Define a way to stay alive

Det känns som om jag alltid skriver i bloggen att jag skall städa och röja i lägenheten. Men det är inte så illa som det låter, jag gör inte det hela tiden. Det är bara det att oftast blir det inte av att jag gör något ordentligt utan jag går bara och småplockar lite. Men nu, nu ska jag faktiskt städa på riktigt, annars kommer Tobbe att vända i dörren det första han gör imorgon, haha.


Hittade en bild från när vi var hos Amanda i vintras som jag inte verkar ha publicerat innan, trots att den är väldigt "oss" med mig som ser liten ut och Tobbe som tittar över kanten på glasögonen.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Du vet nog vilken plutt från Östersun ja e! XD

Sv: Tack! :D

2011-08-27 @ 08:29:11
URL: http://soffansdagar.blogg.se/
Postat av: amanda

Haha jag ba, humm är det där hos mig tro.. nä? eller? haha

2011-08-29 @ 16:07:46
URL: http://gyllenpanzzar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild