Aldrig ska jag sluta älska dig, du är allt jag har och allt jag ber om

Åh, fick lite schlageryra efter melodifestivalen sådär. Och ett enormt sug efter att se Livet är en schlager. Så fantastiskt underbar film. Jag såg den jättemycket för många år sedan, men nu var det väldigt, väldigt länge sedan.

Och ja, självklart kan man uppskatta en film om schlager även om man vill ge sken av att vara hårdrockare. I alla fall i min värld. Om folk bara kunde sluta vara så tråkiga..

Men, men...nu tycker jag vi lyssnar på låten som gör filmen istället, för lite schlager får man faktiskt lyssna på ibland.- Madeleine

Kommentarer
Postat av: 已知 Mohammedi Al-debis™

Vad ska du göra idag då ?» Följa varandra via blogl♥vin?

2011-03-13 @ 15:29:24
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild