Methods of Rationality

Åh, jag blev rekommenderad en, hittills, sjukt bra fan fic igår. Nämligen DEN HÄR, Harry Potter and the methods of rationality heter den. Och ja...det går inte att beskriva. Man måste läsa, men man måste också (som alltid när det kommer till fan fics) ha lite koll på HP världen och, faktiskt, även våran värld. Den är väldigt djup eller vad man ska säga. Mycket att tänka på.

Själv höll jag på att dö av skratt helt ensam i lägenheten när jag läste kapitel fem, där Harry träffar Draco hos Madame Malkin. Men hoppa nu inte fram och läsa bara det, då misstänker jag att man inte fattar allt.

Jag kan i alla fall inte annat än att rekommendera den vidare om det skulle vara någon som känner sig det minsta intresserad.

- Madeleine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild