Your eyes tell a lie and the liar must always die

Det gick ju utan några större problem och jag tror inte alls att det ska vara så svårt att lära sig den här staden lite bättre. Det är ju inte direkt stort. Det här kommer bli jättebra för mig tror jag.

Nu ska jag fortsätta att plocka bland mina saker, kanske spela lite Sims också Lisa har gjort mig så sugen på det.

Ikväll kommer jag dock helt klart sitta som klistrade framför min lilla TV. 20.00 på fyran, Fångarna på fortet! Det ska bli så otroligt kul att få se igen, fast jag är riktigt rädd att man kommer bli besviken. Det är ju rätt programledare och så i och för sig så lite hopp finns det, men det är alltid svårt när man ska titta på en nyproduktion av något man älskade som barn...jag håller i alla fall tummarna för att det kommer vara lika bra nu som då.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Ja men då kommer ju det där gå jättefint :D men du har inte varit i skolan än?

2010-08-23 @ 17:49:59
URL: http://lisabjernhagen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild