From a role that I've been put in

Lisa har startat en diskussion på sin blogg angående rockbloggarna och jag kan ju inte låta bli att lägga mig i och spinna vidare. Först måste jag säga att det var verkligen på tiden! Jag tror det behövs, flera av de större rockbloggarna behöver plockas ner på jorden igen.

Enligt mig har många av de bloggarna helt tappat sin personlighet och det handlar bara om att vara först med allt och att umgås med den coolaste kändisen. Egentligen klandrar jag ingen, jag har också haft en period då jag älskade att vara först ut med nyheter och det är väl helt okej så länge man håller sig till något man faktiskt själv bryr sig om och som man har något att säga om. Annars blir det ganska lamt, och tro mig, det märks. Och för det där med att skriva om att man hänger med kändisar klandrar jag verkligen ingen! Att hävda att jag inte skulle vara hyper och nämna det i ett par inlägg om det hände mig skulle vara en ren lögn. Men det är stor skillnad på att nämna det för att man är lycklig och behöver få ur sig det och på att man drar upp det om och om igen på ett sätt som tillslut bara blir skrytigt!

Det finns vissa bloggare som jag verkligen beundrade i början, men allt fler börjar bli alldeles för dryga! Var så snälla och kom ner på jorden igen?

En blogg med en lagom blandning av personlighet och musik är det som går bäst hem hos mig! Ni andra rockbloggar som har tappat er personlighet klarar er endast kvar på att jag har väldigt svårt för att sluta bevaka bloggar och att det trots allt är ett smidigt sätt att få reda på det senaste...men går det längre än vad det är nu så ger jag upp er.

- Madeleine

Kommentarer
Postat av: Rora

Tycker nästan synd om mig själv när jag läste sista delen av inlägget. Jag har ingen röd tråd i min blogg och allt är egentligen massa ordspya blandat med lite bra låtar. Suck, inte konstigt att jag inte lockar till mig rockbrudarna.

2010-04-21 @ 21:18:41
URL: http://rora.se
Postat av: [lisa bjernhagen]

Åh, jättebra inlägg ju! Kul att jag inspirerar dig :) Har bara väntat att få massa elaka kommentarer, men har banne mig inte fått en enda än.

2010-04-21 @ 21:57:23
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Rora

SV: Härligt att du tycker det :) Du har inte något tips på vad som det behövs mer av?

2010-04-21 @ 22:01:28
URL: http://rora.se
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: jo man tycker ju det! bra att det tas upp tycker jag :) när tydligen så många tycker likadant också..

2010-04-21 @ 22:03:01
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: ja men precis! agreed agreed :o

2010-04-21 @ 22:13:22
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Sandra

Jag håller med dig! Jag läste också flera bloggar som jag blivit trött på, för att dom bara skriver om samma saker hela tiden - ingen personlighet i det hela längre. :/



Jag skriver om nyheter, t.ex det här med ozzy, för att jag tycker om det, för att jag vill se honom.. jag ger blanka fa-an i om någon läser eller inte, min blogg är för mig själv.. visst är det kul att få kommentarer men jag skapade den inte för kommenterernas skull..

2010-04-21 @ 22:14:59
URL: http://sandrafalkvik.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: Men precis! Inte alls värt det ju. Vissa får väl ut något av det... Men förstår inte riktigt vad.

2010-04-21 @ 22:24:26
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Sandra

Åh, tack det hade jag missat! Nu är det fixat ^^



Ja, men eller hur! Man ska ju skriva för att man tycker om det man skriver om! Som musiken jag lägger upp, det är ju musik jag tycker om - det skulle aldrig falla mig in att lägga upp en nysläppt singel som jag tycker är dålig bara för att den är nysläppt.. Vad är det för mening med det liksom?



Sen att folk tjatar om att dom hänger med kändisar börjar bli något störande, jag efterfestade med lillasyster, cool grej liksom men jag tror inte ens jag nämnde det i min blogg :P it's my business who I hang out with, vill nån veta får dom väl fråga ;)

2010-04-21 @ 22:28:53
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: ja jag tänker det alltså!

2010-04-21 @ 22:37:04
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: nej inte jag heller precis... känns bara påklistrat.

2010-04-21 @ 22:41:45
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: Ja men precis! Så ska det ju vara. Har själv varit inne i någon period då jag kommit på mig själv för att deppa över statistiken, inte känna mig tillräcklig som bloggare eller vad jag har att bjuda på, vad som helst. - Men det sitter ju BARA i sig själv!

2010-04-21 @ 22:47:17
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: Jo förmodligen... Exakt. Känns som att det kommer lite med mognad det där.

2010-04-21 @ 22:54:48
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: Jo, skulle tro att det är så! Är kanske inte så många bloggare över 23 som man möter som verkar ha de problemen. Och i så fall är det ju tragiskt...

2010-04-21 @ 23:00:30
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: [lisa bjernhagen]

sv: ja precis ;D det hade varit bra!

2010-04-21 @ 23:21:02
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: Sandra

sv: Ja, men jag förstår ju att man vill berätta om det. Det har jag ingenting emot att folk gör men jag håller med dig om det där med att det går över till skryt. Det känns som att vissa bloggare bara skriver det för att köra upp det i ansiktet på folk och för att folk ska tro att dom är något.. :/



Ja, men att drömma om att vara groupie är väl något varenda tjej har gjort.. eller ja de flesta iaf, i know i have ;)

2010-04-22 @ 09:46:58
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Ja detat är ett intressant ämne som Lisa tagit upp måste man säga.



Personligen kör jag både personliga inlägg och nyheter så väl inom musik och film då det är mina stora intressen, där med har man både upptäckt och hittat band man inte haft en anning om innan man blogga om dom att sedan få dela med sig av detta är bara så kul måste jag säga, så är det inom filmen med.



Större nyheter som "ozzy kommer till sverige" kan kännas lite väl hypat, jag beslutade till slut att blogga om det trotts att många andra tog upp det, då jag redan sett han i Black Sabbath bakade jag in det i inlägget så klart.

Där med fick man en liten personlig vinkel på det hela.



Jag kommer fortsätta blogga om mig och mitt liv och dessa nyheter för det är mina intressen.



Rock on!

2010-04-22 @ 11:53:58
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: ROCKABETTY

sv: Ohja :3

2010-04-22 @ 13:49:45
URL: http://rockabetty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Madeleine, 19 år, uppvuxen utanför Göteborg men bor i Falköping tillsammans med pojkvännen Tobias från Boden.

Jag utbildar mig till guldsmed, med målet att starta eget som smyckesdesigner. En egen hemsida för allt det där finns i huvudet men längre har den än så länge inte kommit, håll till godo.

När jag inte är på skolan så blir det en hel del resande fram och tillbaka genom landet för att hälsa på släkt och vänner. Det krävs också en del konsert- och festivalbesök runt om i världen för att stilla behovet av att lyssna på underbar hårdrock och metal live. Aktuella spelningar kan ni se längre ner i menyn.

Kontakta mig? Madde400@hotmail.
com


Min profilbild